U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vragen? Neem gerust contact op.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen,  neem dan contact met mij op.


 

Ik laat Danielle de teksten van mijn blogs / nieuwsbrieven nakijken voordat ze gepubliceerd worden.  Dit doet ze prima en wat ik extra handig vind: Ze levert zowel het gecorrigeerde werk als een document  met wát ze gewijzigd heeft aan, zo kun je er ook nog iets van leren!  

Marjon Saft, Saft Websites

Toen Danielle aan de slag ging met de teksten waarvoor ik haar heb gevraagd, gebeurde er iets bijzonders.  Niet alleen schreef ze de goede zinnen op, ze schreef ook op wat ik had gedacht!  Ze voelde dus feilloos aan wat ik in mijn teksten verwoord wilde.
Het is heerlijk om met Danielle samen te werken.

Sylvia Heistek, Vooruit met je bedrijf

Danielle heeft naar teksten op mijn Mindfulness in de Zaanstreek website gekeken.  Deze kon best wat aanpassingen gebruiken. Ze kwam met bruikbare tips en ideeën. Mijn website is weer helemaal up to date !

Mirjam Everhard, Mindfulness in Zaanstreek en Praktijk de Lila Lotus

 

De samenwerking met Danielle heb ik als zeer prettig ervaren. 
Danielle ondersteunt je op een kundige, rustige en doelgerichte wijze, zodat je als "klant" krijgt waar je behoefte aan hebt. 
Leuk vond ik haar opmerking:'het komt goed' en het kwam ook goed. Ik kan Danielle echt aanbevelen! 

Ineke Donjacour, In Focus P&O Advies  

 

Toen Danielle een portret van mij ging schrijven wist ik niet dat zij mij met woorden zo duidelijk, helder en levendig kon neerzetten. Na een kort interview, wat ik meer een gezellig gesprek vond, was het een paar weken wachten voordat wij elkaar weer konden zien en spreken. De eerste keer dat ik mijn portret las werd ik er stil van. Ik beleefde via Danielle haar woorden hoe zij mij heeft ervaren en ervaart. Ik kwam erachter dat ik ook nog kan blozen. Danielle, hartelijk dank voor je mooie, fijne omschrijving van mij en mijn werk. Het portret ga ik niet alleen voor mezelf houden, maar ook gebruiken voor marketingdoeleinden.

Ilonka van Houten, Sisters Remedies